Snel Afvallen Dieet – Het 3-Stappenplan (TIP!)

snel-afvallen-in-wei-liggen

Verlies kilo's per week met het Snel Afvallen Dieet

 

Er is een nieuw seizoen aangebroken, tijd om je oude kleding weer tevoorschijn te halen. Zijn die kleren gekrompen sinds vorig jaar? Je broeken zitten te strak, en dat shirt kun je bijna niet meer over je hoofd krijgen. Het is mogelijk dat die kleren door een chemische reactie kleiner zijn geworden, een meer realistische verklaring is dat je zelf bent aangekomen! Het probleem erkennen is de eerste stap naar een oplossing. We hebben allemaal op televisie dokters gezien die in talkshows hun laatste dieet aanprijzen. Je kent die websites wel met mooie verhalen en verzonnen testimonials. Bestaat er een “Snel Afvallen Dieet” en zo ja, hoe werkt dat eigenlijk? Ik heb alle informatie verzameld en daar mijn conclusies uitgetrokken. Lees verder en ontdek hoe het Snel Afvallen Dieet werkt en hoe jij ook meerdere kilo's per week kunt afvallen.

Wil jij snel afvallen zonder veel geld uit te geven? Klik dan HIER voor een heel bijzonder en tijdelijk aanbod!

snel-afvallen-meetlint

Waarom worden we dikker?

Wees gerust, je bent niet de enige die steeds een gaatje in de broekriem moet prikken, we worden als samenleving allemaal dikker. Dit proces is sinds het midden van de twintigste eeuw in volle gang, obesitas is een ziekte die snel toeneemt en kan leiden tot andere lichamelijke klachten en aandoeningen zoals gewrichtsproblemen en diabetes. Dit zijn de voornaamste redenen dat we steeds dikker worden:

 • We bewegen minder
 • We eten en drinken meer
 • We gebruiken meer bewerkte producten
 • We koken minder en gebruiken kant-en-klaar producten

Een groot deel van het probleem met gewichtstoename is het gebrek aan kennis over onze voeding. We weten niet meer waar het vandaan komt en we weten niet precies wat er allemaal in zit. Hoewel de gemiddelde leeftijd al generaties lang stijgt is er reeds voorspeld dat de gemiddelde leeftijd zal gaan dalen. Obesitas speelt daarbij een belangrijke factor.

Waarom diëten (niet) werken

Snel afvallen wil bijna iedereen. Snel 10 kilo afvallen voor de zomer. Van zwembandjes om je middel naar een afgetraind en slank lichaam. Dat gaat niet vanzelf, voor veel mensen betekent dat een dieet volgen. Er zijn diverse diëten voor snel afvallen, de meeste diëten zijn te verdelen in twee categorieën:

Crash dieet: Je verminderd de inname van calorieën tot een fractie van een normaal eetpatroon. Normaal hoort een volwassene 2000 tot 2500 calorieën binnen te krijgen, een crash dieet zal dit halveren, sommige diëten gaan zelfs tot 500 calorieën per dag. Je lichaam gaat in staat van ketose, jouw reserves worden aangesproken, je kunt tot 5 kilo per week afvallen.

Denk bij een Crash dieet aan het Ziekenhuis Dieet en het Cambridge dieet. Deze diëten zijn samengesteld door dokters die de voorbereiding van een patiënt op een operatie hebben vertaald naar de rest van de samenleving. De basisprincipes zijn als volgt:

 • Inname calorieën wordt drastisch beperkt, tot slechts 25% van de aanbevolen hoeveelheid.
 • Je raakt in staat van ketose waarbij je lichaamsreserves worden aangesproken.
 • Je kunt tot vijf kilo per week afvallen.

Dat klinkt goed tot je de risico's leest:

 • Niet alleen vet wordt verbrand, vocht en spiermassa verdwijnt als eerste.
 • Je hebt ontzettend veel honger.
 • Je kunt een slechte adem krijgen.
 • Je hebt veel minder energie tijdens het dieet.
 • De kans op het jojo effect (later weer aankomen) blijft je de rest van leven bij.

In conclusie kun je zeker snel afvallen met het crash dieet, het is wel een uitputtend proces met blijvende kans op terugval. Handig voor die bikini body of bruiloft, minder handig na de zomervakantie en de bruiloftstaart.

Eiwitrijk dieet / Koolhydraatarm dieet: Deze twee termen gaan hand in hand. Het aantal koolhydraten wordt drastisch verlaagd, deze calorieën worden (grotendeels) vervangen door eiwitten en vetten. Meestal krijg je met een eiwitdieet ook minder calorieën binnen, maar het is minder extreem dan een crash dieet. Met een eiwitdieet kun je 2 tot 3 kilo per week afvallen.

Koolhydraten zijn snelle suikers, die heb je nodig om snel te presteren. Leuk voor een atleet, of een oermens die wegrent van dinosauriërs (ik weet het, die leefden niet samen, maar het idee is leuk toch?), maar niet voor de deskjockey die de hele dag achter de computer zit. Eiwitten zijn wel goede bouwstoffen. Deze complexe aminozuren breken langzaam af en worden geleidelijk opgenomen in de bloedbaan. Dit zijn de basisprincipes van een eiwitrijk dieet:

 • Minder koolhydraten zoals die in brood, pasta, aardappelen en rijst.
 • Meer eiwitten zoals die in peulvruchten, zuivelproducten, vlees, vis, kip en soja producten.
 • Meer verse groente voor belangrijke vitamines, mineralen, vezels en vocht.
 • Je kunt twee tot drie kilo per week afvallen.
snel-afvallen-splitsing

Er zijn gelukkig geen bijwerkingen, dit zijn de voordelen:

 • Geen hongergevoel omdat eiwitten langzamer afbreken.
 • Naast gewichtsverlies krijg je ook meer energie.
 • Spierherstel gaat sneller.
 • Je kunt dit dieet omzetten naar een blijvend eetpatroon.

 

Het enige nadeel is eigenlijk dat je flink moet inleveren op koolhydraten. Je hoeft ze niet helemaal te schrappen, kies voor volkoren broodproducten en pasta, zilvervliesrijst en zoete aardappels (die zijn veel gezonder!). Beschouw alle koolhydraatrijke producten als een traktatie zoals een gebakje tijdens een verjaardag. Als je het Snel Afvallen Dieet volgt zal de behoefte aan koolhydraatrijke producten ook drastisch afnemen. Het is als een eetverslaving waar je van afkickt…

Het mag duidelijk zijn dat het Snel Afvallen Dieet in de tweede categorie valt; het eiwitdieet. Ook diëten als het Paleo dieet, het Atkins dieet en het Jasper Alblas dieet vallen onder eiwitdiëten. De verschillen zitten in de details. Het Snel Afvallen Dieet geeft je de ruimte om jouw eetpatroon af te stemmen op jouw leven. En dat is heel belangrijk als je niet ten prooi wilt vallen aan het gevreesde jojo effect.

Geen zin in het jojo effect? Kies dan voor het Snel Afvallen Dieet! Klik hier voor een bijzonder aanbod.

De gevaren van overgewicht

Een paar kilo meer is niet direct gevaarlijk. Als je ouder wordt zal je stofwisseling langzamer worden, je verbrandt minder calorieën. Als je hetzelfde blijft eten zul je wat aankomen, maar dat betekent niet automatisch dat je ongezond bent. Een topsporter kan ook zwaar zijn door de spiermassa. Bij obesitas is er sprake van een gevaarlijk overgewicht wat kan leiden tot vervelende klachten:

 • Diabetes ofwel suikerziekte.
 • Gewrichtsproblemen door een te hoge belasting op het lichaam.
 • Bloed- en vaatziekten.
 • Minder energie.
 • Minder weerstand tegen virussen en bacteriën.

Het is daarom van belang dat je niet te dik wordt, sommige lichamelijke problemen zijn niet meer terug te draaien, onderneem actie voordat het te laat is!

Succes met het Snel Afvallen Dieet

Snel afvallen is mogelijk zolang je realistische verwachtingen hebt en bereid bent je leefstijl te veranderen. Ik noem het liever geen dieet, dat doet dit programma tekort. Het is een ommekeer van je leefstijl. Je leert wat gezonde voeding is en waarom. Je begrijpt hoe de stofwisseling werkt en welke bouwstoffen je lichaam opbouwen in de goede hoeveelheid, en welke vooral afbreken. Kennis is macht, zeker bij het beheersen van jouw lichaamsgewicht. De energie die je krijgt met het Snel Afvallen Dieet gebruik je direct weer om gezonder te worden. De proteïnen in dit voedingspatroon helpen de stofwisseling te stimuleren en je spieren sneller te herstellen. Volhouden is veel eenvoudiger als je niet met een knorrende maag zit. Jazeker, er ZIJN gezonde snacks en tussendoortjes die je mag eten zonder schuldgevoel. Heerlijk toch?

Iedereen kan afvallen met het Snel Afvallen Dieet

Tijdens mijn onderzoek naar het crash dieet kwam ik erachter dat standaard diëten meestal zeer eenzijdig in elkaar steken. Ze gaan uit van één specifiek persoon of standaard situatie terwijl mensen juist heel divers zijn met uiteenlopende levens. Het Ziekenhuisdieet is gebaseerd op patiënten die voor een ingrijpende operatie enkele kilo's moeten verliezen. Die aanpak werkt alleen binnen het ziekenhuis voor patiënten die op een ziekenhuisbed verblijven. Slechts 500 calorieën per dag is niet de oplossing voor een actieve man of vrouw die midden in het leven staat.

Diëten met intensief sporten om de vetverbranding te stimuleren passen niet in een leefstijl met een gezin en enkele jonge kinderen waar je voor moet zorgen. Een ouder persoon die niet of nauwelijks kan lopen zal ook niet snel op de loopband gaan zweten. Het Snel Afvallen Dieet is een leefplan op maat die je precies inricht voor jouw specifieke situatie. Ik zag niet alleen resultaten bij mezelf, maar ook bij mensen in mijn omgeving die dit dieet hebben gevolgd. Iedereen had voordeel bij deze methode.

snel-afvallen-mdp

7 Redenen om vandaag nog te starten met het Snel Afvallen Dieet

Je kunt wachten tot morgen, volgende week of over een maand om te starten met het Snel Afvallen Dieet maar waarom begin je niet direct? De oplossing voor jouw gewichtsproblemen is slechts één muisklik van je verwijderd. Als je nog niet overtuigd bent moet je deze 7 redenen lezen:

 1. Door af te vallen pas je weer in je vertrouwde kleding, en het staat je fantastisch!snel-afvallen-diagram
 2. Je zult je gewicht op peil kunnen houden zonder hongergevoel of crash diëten.
 3. Intensief sporten is niet nodig, beweeg lekker zoals jij dat wilt.
 4. Je hoeft niet bang te zijn voor een jojo effect omdat je niet meer terugvalt in je oude patroon.
 5. Gezond eten betekent ook je gezonder voelen, lichamelijke klachten nemen af en je huid zal stralen.
 6. Leer meer over gezonde voeding zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken in de supermarkt.
 7. Vanaf de eerste dag voel je die adrenaline kick en die natuurlijke “high” die je enorm veel energie geeft!

Tijdelijk aanbod: Verlies direct gewicht, bespaar veel geld

Het Snel Afvallen Dieet is de snelste weg naar een mooi en gezond lichaam. Het dieet plan is ontwikkeld op basis van de moderne wetenschap en samengesteld door specialisten op het gebied van gezonde voeding. Normaal gesproken moet je een groot bedrag betalen voor een cursus snel afvallen met studiemateriaal en persoonlijke begeleiding. Maar tijdelijk is het Snel Afvallen Dieet te verkrijgen via deze pagina. Het is een programma die je zelf kunt volgen en je alle kennis en informatie geeft om jouw leven compleet te veranderen…en te verbeteren. Wacht dus niet en start vandaag nog met het Snel Afvallen Dieet.

De garantie van het Snel Afvallen Dieet

Geloof jij alles wat je leest op het internet? Ik ook niet, het is verstandig om alle artikelen online met een korreltje zout te nemen. Maar niet teveel zout, dat is ook ongezond! Het Snel Afvallen Dieet is eigenlijk geen dieet, het is de start van een compleet nieuwe leefstijl. Jij krijgt de middelen in handen om controle te nemen over jouw eigen lichaam. Je bent niet afhankelijk van dokters, diëtisten en afval goeroes die jou de wet voorschrijven. Met het Snel Afvallen Dieet krijg je niet de spreekwoordelijke vis, je leert om te vissen. Je bent niet afhankelijk van mensen, boeken of afslank shakes. En dat is de garantie van het Snel Afvallen Dieet. Dat je zult afvallen op jouw voorwaarden, op het tempo dat je zelf kiest, en op een manier die past bij jouw leefstijl. Start vandaag nog met het Snel Afvallen Dieet en ervaar zelf het verschil.

5 Redenen om het Snel Afvallen Dieet te volgen

Je kunt doorleven zoals je dat nu doet. Je kunt ook zelf verschillende diëten uitproberen die leiden tot teleurstellende resultaten. Sterker nog, als je gaat afvallen op de verkeerde manier riskeer je het jojo effect. Dit zijn de 5 voornaamste redenen om te kiezen voor het Snel Afvallen Dieet:

 1. Snel afvallen zonder hongergevoel.
 2. Je krijgt meer energie en je spieren worden sterker.
 3. Naast gewichtsverlies zul je ook minder lichamelijke klachten hebben.
 4. Met een goed leefpatroon kun je jaren langer leven.
 5. Jij volgt in de voetstappen van veel tevreden klanten.

Conclusie

Ik ken de gevoelens van euforie na het verliezen van tientallen kilo's. Ik ken ook de teleurstelling van het aankomen van diezelfde kilo's, en vaak nog meer. Ik geef al die diëten niet de schuld, ik heb er zelf voor gekozen. Ik dacht dat alles vanzelf zou gaan zolang ik maar de regels van een dieet volgde. En toen de kuur voorbij was, de shakes op waren en het boek uit was viel ik weer terug in mijn oude patroon. Nu heb ik ontdekt dat een dieet een opstapje is, het begin van een nieuwe leefstijl met gezonde voeding. Ik bereid nu zelf gerechten die heerlijk zijn en voedzaam, en eet ze met plezier samen met het hele gezin. Ik weet dat ik niet weer terug zal vallen in mijn oude patroon. En dat alles door het Snel Afvallen Dieet.

snel-afvallen-postit

 

Waar wacht je nog op? Begin vandaag met een gezonde en slanke leefstijl door het Snel Afvallen Dieet programma te bestellen. Maak gebruik van dit tijdelijke aanbod en verlies deze week je eerste kilo's!