EIWITDIEET

Op bijna dagelijkse basis komen er in Nederland, maar ook wereldwijd, nieuwe diëten en snel afvallen methodes bij. Dit is natuurlijk ook heel vanzelfsprekend gezien overgewicht een omvangrijk probleem is dat dagelijks in een snel tempo toeneemt.

Sinds 2011 monitoren wij de producten die op geïntroduceerd worden, en vergelijken die met de beste van dit moment. Gezien de snel toenemende vraag naar dit product en het grote aantal positieve reactie op het Vitadis Slanker Leven Plan is het onder onze aandacht gekomen. Vitadis heeft met dit product een werkelijk onderscheidend vermogen ten opzichte van haar concurrenten op de Europese maar zeker ook wereldwijde markt!

Met gemiddelde cijfers van 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week, waarvan het voornaamste deel vet, konden we niet anders als dit eens nader onderzoeken. Hoewel 3 tot 6 kilo per week een fantastische prestatie is, draait het natuurlijk niet alleen om afslanken maar moet het ook op een gezonde manier gebeuren zonder JOJO effect.

Net als jij, vragen wij ons ook af;

 • "Heb ik dan constant een honger gevoel"
 • "Moet ik 4 of 5 avonden per week gaan sporten"
 • "Is dit wel gezond voor mij"
 
 • Gemiddeld 3 tot 6 kilo per week vet verliezen
 • Eenvoudig vol te houden
 • Professionele begeleiding
 • Afslanken op een gezonde manier
 • Geen JOJO effect
 • Geen honger gevoel
 • Online ondersteuning
 • Een volledig voedingspakket om te starten, in de prijs inbegrepen!

Met het juiste eiwitdieet krijg je tot wel 250% minder calorieën binnen

Het moge duidelijk zijn dat als Vitadis aan al deze beloftes voldoet, dat het alleen daarmee al ,al haar concurrenten een flinke stap voor blijft. Persoonlijk heb ik de ervaring dat snel afvallen zonder JOJO effect meestal niet in hetzelfde product wordt aangeboden.

Met gezonde weerstand ben ik dan ook begonnen, want allerlei mooie beloftes doen is meer regelmaat dan uitzondering. Of het Slanker Leven Plan ook daadwerkelijk aan de verwachtingen voldoet, zal je snel ontdekken, laten we zeggen dat ik bijzonder verrast was over het resultaat!

Direct aan de slag!

Het is 1 maart (9.31 uur) en ik ontvang bericht van Vitadis dat ze voor mij de bestelling voor het Slanker Leven Plan ontvangen hebben, het wordt morgen afgeleverd. Hierbij werd ik direct al aangenaam verrast, de email bevatte nog meer!

Naast de bevestiging van levering staat er ook link waarmee ik kan inloggen in de online omgeving van Vitadis waar je onder andere het volgende kunt doen;

 
Naast de bevestiging van levering staat er ook link waarmee ik kan inloggen in de online omgeving van Vitadis waar je onder andere het volgende kunt doen;

 • Je eetmomenten eenvoudig registreren (worden overigens helder georganiseerd)
 • Voortgang bijhouden
 • Toegang tot het E-book
 • De receptengids (talloze recepten voor dagelijks gebruik)
 • Voor de liefhebber, maar niet voor mij, een aantal sportoefeningen
 • Direct chatten met je toegewezen afslankcoach
 • De Vitadis App downloaden (TIP, je boodschappenlijstje wordt klaar gezet!!)
 
 
Terwijl ik nog aan het rondkijken ben ontvang ik een mailtje van mijn coach.

 

“Beste Melany” (spelfoutje van ………;))

Over 3 dagen starten we met het Slanker Leven Plan dieet, iedere ochtend stuur ik je een mail en begeleid ik je naar een slanker en gezonder lichaam! Zoals toegezegd hebben we je het Vitadis Slanker Leven Plan toegezonden en kan je deze morgen verwachten.

Als je vragen hebt, laat het weten want ik sta tot je beschikking!”

De volgende dag, de bel gaat….

Terwijl ik net lekker bezig ben met ‘van alles en nog wat’ gaat de bel en zie ik dat het de postbode is. (hoewel het een dieet betreft past het toch niet door de brievenbus, dat stelt me alweer enigszins gerust;-))

Vol verwachting open ik de deur en neem een grote witte doos in ontvangst van Vitadis, met natuurlijk gezonde nieuwsgierigheid naar de inhoud. Ten eerste werd ik aangenaam verrast, de inhoud was keurig geordend en bevatte bovenal mijn ‘boodschappenlijstje’ voor de volledige anderhalve week. (+ ik bespaar de kosten van anderhalve week boodschappen!)

In tegenstelling tot eerdere ervaringen, erg prettig dat ik niet eerst van alles moet gaan kopen of doen voor ik kan beginnen. Het valt me overigens direct op dat dit geen “afzien” dieet zal worden, waarbij ik veel honger zal hebben.

PS (voor de redactie): Let beter op hoe je mijn naam schrijft, maar ik ben aangenaam verrast met de lever snelheid en de inhoud van het Slanker Leven Plan!

Lekker, gevarieerd en vaak!

Een van de grootste pluspunten die mijn aandacht trekt is dat het een receptenboek bevat voor gevarieerd, gezond en lekker eten. Doordat ik de afgelopen jaren al zoveel geprobeerd heb, stelt het mij gerust dat dit receptenboek ook denkt aan de lange termijn. Alle eerdere diëten hebben ondanks alles wat ik heb moeten doorstaan wel redelijke resultaten geleverd maar zijn op de langere termijn niet vol te houden. Het is of iedere dag hetzelfde eten of nooit meer eens iets lekker pakken waar ik zo dol op ben. Daardoor waren de meeste diëten die ik geprobeerd heb, op voorhand al gedoomd te mislukken…

Eindelijk, VITADIS heeft (als enige) nu al boven verwachting gepresteerd! In alle eerlijkheid doe ik ze daarmee tekort, zelden heb ik zo lekker (gevarieerd en gezond) gegeten als met het Slanker Leven Plan. Zelfs voor een Bourgondiër als ik is het heerlijk!

Naast het feit dat het Slanker Leven Plan een eiwitdieet is en dus veel eiwitten bevat, bestaat het uit ontzettend veel gezonde recepten die mij meer energie geven. Hoewel eiwitdieten super resultaat gericht zijn en vaak ook de (afvallen) verwachtingen waar maken, zijn ze vaak eenzijdig en daarom niet vol te houden op de lange termijn. Alleen maar shakes en repen is niets voor mij. Mijn vooroordeel is door Vitadis gelukkig ineens bijgesteld!

Onderstaand een afbeelding van alles producten die het Slanker Leven Plan je aanbied.[/text_block]

[/text_block]

Uit recente studies is gebleken dat 80% tot 90% van de dieten uiteindelijk resulteert een verval naar het oude gewicht of zelfs nog meer!

Het was totaal geen straf

Een van de fijnste dingen was dat ik s ‘avonds gewoon volledige maaltijden mocht eten, waar ik met andere dieten altijd onmogelijke maaltijden kreeg opgelegd. Ik wil s’ avonds gewoon lekker het gevoel hebben dan ik, en de rest van het gezin, voldoende gegeten hebben. Kortom, shakes en salades zijn niets voor mij.

Doordat je door Vitadis, naast het pakket, ook een compleet receptenboek aangeleverd krijgt is het ook op de lange termijn vol te houden. Persoonlijk zie ik dat als een echte +, je hoeft niet meer na te denken over “wat eten we vanavond etc.”, je kan ZONDER voorbedachte rade de supermarkt inlopen en je producten staan al klaar in het Vitadis receptenboek. Alle recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden, je hebt geen hongergevoel of trek in snacks (fijn als je een gezin hebt).[/text_block]

Mijn online afslankcoach
Iedere ochtend mailt mijn afslankcoach mij met de aandachtspunten. Maar okk met allerlei tips over hoe ik de producten kan bereiden. Erg leuk en inspirerend, en super makkelijk natuurlijk! Je hoeft daardoor zelf totaal geen maaltijden te plannen, je coach vertelt je exact wat je het beste kan eten en wanneer.

Dat scheelt niet alleen aanzienlijk in tijd, maar geeft je ook steun en rust (dus stress vrij). Iets wat ik als uitermate aanstekelijk heb ervaren, en nog dagelijks ervaarJ. Het aller mooiste is, je hoeft helemaal geen gebruik te maken van de online coach, maar mocht je ze een keer nodig hebben dan staan ze klaar voor je!

Natuurlijk begrijp ik ook dat de mails automatisch van te voren opgesteld zijn, anders is het niet te doen voor Vitadis. Wel wou ik even weten hoe de begeleiding is als je specifieke vragen of ‘hobbels’ ervaart en heb ik ze getest door een aantal keer mailtjes te sturen met redelijk lastige en persoonlijke vragen.

In alle gevallen kreeg ik binnen maximaal een uur een uitgebreide, opbeurende en positieve reactie die echt persoonlijk gericht was, op een zeker moment vroegen ze me zelfs of het misschien wenselijk was dat ze persoonlijk langs kwamen om alles op mij persoonlijk aan te passen of dat ik gratis een van de vestigingen kon bezoeken om direct begeleiding te krijgen en zodat ze een metingen konden verrichten.

Zo een hoog niveau van begeleiding ben ik zelden (lees: nooit) tegengekomen. Het Vitadis Slanker Levenplan mag dan misschien wel niet het goedkoopste zijn, maar je krijgt er ook zoveel voor terug dat ik het zelfs nog goedkoop vindt.[/text_block]

Het resultaat na anderhalve week het Slanker Leven Plan te hebben mogen testen…
Het was D-day…. Na ruim een week de adviezen en instructies te hebben opgevolgd kan ik niet wachten om op de weegschaal te gaan staan en het resultaat te zien.

Natuurlijk zag ik aan mijn lichaam al wel dat er de nodige kilo’s af waren, en mijn gevoel zegt het ook, maar hoeveel is het nou precies. Omdat ik mezelf voorgenomen heb pas na 9 dagen te gaan meten en niet tussendoor op de weegschaal te gaan staan is het nu echt super spannend.

Hoppa, 4,8 kilo lichter geeft de weegschaal aan! Ik ben door het dolle heen en stuur direct een mail naar Vitadis en CBO.nl om ze te bedanken. Echt een ongelooflijk resultaat, zeker gezien ik op geen enkel moment het idee heb gehad dat ik aan het diëten was![/text_block]

Twee maanden, en een paar dagen, later

Omdat ik “het niet erg breed heb” moet ik goed opletten dat of dit dieet levert wat ik verwacht en ik het ook kan betalen (op de lange termijn). De resultaten hebben mij dusdanig gemotiveerd dat ik na veel wikken en wegen heb besloten het Slanker Leven Plan zelf aan te schaffen.

Inmiddels zijn we bijna 2 maanden verder en ben ik met dank aan Vitadis, en alle recepten, adviezen en online omgeving ruim 12,9 kilo afgevallen. Echt een super fijn resultaat en gevoel waar ik dag in dag uit dankbaar voor ben.[/text_block]

Eindoordeel

Als je mijn hele verhaal hebt gelezen, ook ben ik weleens langdradig, dan heb je een goed beeld over mijn ervaringen met het Slanker Leven Plan en al het positieve dat het mij gebracht heeft…. Ik vindt het echt boven verwachting goed!

Vitadis Slanker Leven Plan is natuurlijk niet die gewenste pil die je overnacht het figuur van Doutze of Beyonce geeft, maar je hoeft in ieder geval niet meer op te letten met wat je wel of niet eet. Die oplossingen bestaan alleen in onze dromen en snelle verkooppraat.

Het Slanker Leven Plan komt daarentegen wel echt heel dicht bij de perfecte oplossing die realitisch, haalbaar en super snel de gewenste resultaten levert. Een beter idee heb ik tot op heden niet gevonden of ervaren (ondanks mijn uitgebreide probeersels).

Is er iemand die ik het Slanker Leven Plan niet aan zou raden? Nee, absoluut niet! Het Slanker Leven Plan is de beste methode om van overgewicht  af te komen en het ‘investeringsbedrag’ verdien je al terug door de besparing op je normale boodschappen.[/text_block]

Wil jij net als Mieke een gezonder en slanker lichaam? Claim direct je Levenslange 60% Slanker Levenplan korting>>.

Dus korting is dus alleen nu voor de rest van je leven!

 

 

52 gedachten over “EIWITDIEET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.