Snel Afvallen met een Eiwitdieet

eiwitdieet-happy-snel-afvallen

Ontdek hoe een Eiwitdieet dat resulteert in 6 kilo vetverlies per week

De successen die geboekt zijn en nog steeds worden met een eiwitdieet zijn overweldigend. Heel veel succesvolle diëten zijn op hoge inname van eiwitten en verminderde inname van koolhydraten gebaseerd. Zo zijn ze in Frankrijk in de ban van Paleo en zal het 7x7 afslank receptenboek je ongetwijfeld ook niet onbekend zijn. Wil je gezond afvallen of buikvet kwijtraken, maar weet je niet hoe?

Het juiste eiwitdieet kan dan uitkomst bieden! Echter, niet alle eiwitdiëten zijn echt gezond, effectief, gunstig voor je financiën en raadzaam op de lange termijn. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar het beste eiwitdieet van het moment waarbij je blijvend gewicht verliest en je gezondheid beter wordt in plaats van verslechtert. Klik hier als je direct door wilt naar onze (geteste) ervaringen over het 'beste eiwitdieet van 2016'. Of lees hieronder alles rustig door, en ontdek waarom een eiwitdieet nu feitelijk zo uitzonderlijk doeltreffend en effectief is om je streef gewicht te bereiken en behouden.

 

Hoe kan het dat een eiwitdieet in vergelijking met alle andere diëten wel tot zichtbare en bovenal lange termijn resultaten leiden?

Wil je weten waarom een eiwitdieet het krachtigste snel afvallen dieet is als je serieus en gezond wilt afvallen? Dan kunnen wij je een vliegende start bezorgen. Het eiwitdieet is verreweg ons favoriete dieet om gewicht te verliezen en op de lange termijn op streefgewicht te blijven. Ik zal je nu vertellen waarom:

Er zijn meerdere verklaring voor het succes dat wereldwijd gerealiseerd wordt met het volgen van een eiwitdieet, maar de voornaamste reden is, zonder enige twijfel, toch wel dat je geen honger hoeft te leiden en je met het juiste en gezonde eiwitdieet in 95% van de gevallen minder calorieën binnenkrijgt ten opzichte van je huidige eetpatroon. Je brengt je koolhydraat inname terug tot gezonde proporties.

Uiteindelijk functioneert jouw lichaam op de energie die het binnenkrijgt via voeding, drinken maar ook bewegen. De energie die je binnenkrijgt wordt ook wel uitgedrukt in calorieën. Als je op dagelijkse basis precies voldoende calorieën binnenkrijgt om je dagelijkse bezigheden te doen (werken, sporten, huishouden, etc) dan blijf je simpelweg op je huidige gewicht.

Zorg dat je lichaam voldoende calorieën binnenkrijgt!

Indien je te weinig calorieën binnenkrijgt dan je dagelijks behoefte aan hebt, zal je lichaam op zoek gaan naar alternatieve energiebronnen. Hiervoor spreekt je lichaam je vet voorraad aan (let wel, overtollig vet). Op het moment dat je vetvoorraad volledig op is of geen energie meer heeft om vet 'op te gebruiken', dan spreekt je lichaam de spieren aan. Door de spieren af te breken wordt er dan de benodigde energie gecreëerd om het lichaam functionerend te houden.

Het moge duidelijk zijn dat het afbreken van spieren iets is dat voor jou en ieder ander niet aan te raden is. Het verbranden van vet vanwege een tekort aan calorieën om de dagelijkse verplichtingen en pleziertjes uit te kunnen voeren zal echter menig persoon wel aanspreken en is de manier waarop je (ongezond) zal afvallen.

Laat dat nu precies zijn waar het juiste eiwitdieet perfect op inspeelt. Met een eiwitdieet breng je je calorie inname terug (tot het niveau dat je nodig hebt voor jouw streefgewicht). Bijkomend voordeel is, dat het voor je lichaam een stuk moeilijker om eiwitrijk voedsel te verbranden, waardoor je meer calorieën verbrandt om dit voedsel te verbranden. Kortom, je lichaam moet harder werken om dezelfde doelen te bereiken zonder de nadelige effecten!

Het laatste grote voordeel aan het eiwitdieet is dat het eiwitrijke voedsel bevat en daardoor langer nodig heeft om te verteren waardoor je minder snel een honger gevoel krijgt. De perfecte manier om van een honger gevoel af te komen en vreetbuien tegen te gaan! Bij andere diëten zoals het bijvoorbeeld een ziekenhuisdieet heb je continu te kampen met een hongergevoel.

 

Controle hebben over je calorieën inname

Door de calorieën inname onder controle te hebben zal je lichaam vet gaan verbranden. Op het moment dat je lichaam namelijk onvoldoende calorieën voorradig heeft om je lichaam van voldoende energie te voorzien gaat het je vetreserves verbranden om energie te creëren.

De reden dat een eiwitdieet tot een lagere calorieën inname leidt komt simpelweg voort uit het feit dat eiwitrijk voedsel circa 4 calorieën per gram bevat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de 9 calorieën die één gram vet en de 7 calorieën die één gram alcohol bevatten.

Door een groot gedeelte van het vet dat je tot je neemt te vervangen door eiwitrijk voedsel breng je dus het aantal calorieën dat je binnenkrijgt enorm terug! Wat wederom tot gewichtsverlies leidt. En dat is natuurlijk precies het doel dat je wilt bereiken!

"Met het juiste, en evenwichtig, eiwitdieet krijg je tot 250% minder calorieën binnen, en dat zonder hongergevoel!"

eiwitdieet-rood-vlees

“Eiwitrijk voedsel verbrandt overbodig vet”

Doordat eiwitrijk voedsel langzamer verteert, vergt het meer energie van je lichaam. Hierdoor heeft je lichaam dus meer energie op dagelijkse basis nodig, waardoor er dus nog meer calorieën vanuit de vetreserves aangesproken moeten worden en je overtollig vet verliest.

Eiwitrijk voedsel is de remedie voor vreetbuien

Onderzoek heeft uitgewezen dat een groot gedeelte van overgewicht relateren is aan vreetbuien die vaak een emotie als drijfveer en stimulans hebben. Je hebt dat gevoel ongetwijfeld weleens ervaren. Je hebt nog geen twee uur geleden gegeten en toch staren die lekkernijen en snacks je constant aan.

Vaak heb je dan totaal geen honger, maar is het verveling, een tegenslag of somberheid die je probeert te compenseren door genoegdoening te halen uit voedsel. Nou zijn er twee manieren om overgewicht voortvloeiend uit dit probleem per direct een halt toe te roepen.

De ene oplossing is het overwinnen van "emotie-eten" door emoties totaal geen invloed te laten uitoefenen op je beslissing om iets wel of juist niet te eten. De praktijk wijst echter uit dat ontzettend moeilijk is om je emoties voor de volle 100% onder controle te krijgen en daardoor vreetbuien vanuit emoties geheel te voorkomen. Is jouw dat nou al wel verschillende keren gelukt, klik dan hier een ontdek de perfect blijvende oplossing!

De andere oplossing is vele male simpeler en efficiënter, en dat is namelijk een voldaan en verzadigd gevoel. Vaak ga je snacks eten op het moment dat je eten gezakt is, maar je nog lang geen hongergevoel hebt en je lichaam nog niet echt om 'toevoeging' vraagt. Door het moment dat je maag nog vol aanvoelt te verlengen tot de volgende maaltijd geef je vreetbuien en snacks geen kans.

Eiwitrijk voedsel geeft 2 tot zelfs 3 of 4 keer langer een vol gevoel door koolhydraatrijk voedsel. Waardoor het een gezonde en bovenal natuurlijke bescherming is tegen vreetbuien en drang naar snacks. Op de lange termijn maakt dit een groot verschil, en het voornaamste verschil.

De verloren kilo’s er blijvend en op lange termijn afhouden

Nagenoeg iedereen die gewicht probeert te verliezen is wel bekend met het "JoJo effect". Je raakt met een willekeurig dieet een kilo of twee kwijt om die vervolgens in de maanden daarna, of eerder, weer terug aan te komen of zelfs je oorspronkelijke gewicht te overstijgen. Als er iets cruciaal is voor het succes van een dieet dan is het wel dat je de verloren kilo's er af weet te houden, ook op de langere termijn.

Helaas is het vrijwel nooit vanzelfsprekend voor een dieet om de verloren kilo's er af te houden zonder onevenredige aanpassingen in je leefpatroon. Ook met een eiwitdieet is het helaas meer uitzondering dan regel dat je verloren gewicht er af houdt en op gezonde wijze leeft! Houd er rekening mee dat veel eiwitdiëten je geen of heel matige lange termijn resultaten gaan opleveren omdat ze daar niet de juiste opbouw en afbouw voor hebben.Daarnaast zou het ook fantastisch zijn als je begint aan een structurele goede en gezonde oplossing in plaats van een 'tijdelijk lapmiddel'.

Gelukkig beschikken we sinds 2014 met Vitadis over een zeer goed opgezet en ver doorontwikkeld eiwitdieet dat jouw de mogelijkheid biedt om het gewicht er permanent af te houden! Gewichts verlies is namelijk één, maar het er ook af houden is echt vele malen lastiger, toch?!

Uit recente studies is gebleken dat 80% tot 90% van de dieten uiteindelijk resulteert een verval naar het oude gewicht of zelfs nog meer!

 

Iets om op te letten

Experts raden aan om een eiwitdieet voor een periode van maximaal 4 maanden te volgen. De kracht van een goed eiwitdieet als bijvoorbeeld Vitadis Slanker Leven Plan, zit hem dan ook in het bereiken van het streefgewicht binnen enkele weken en focust zich vervolgens op het vasthouden van het streefgewicht door een gebalanceerde voedings- en levensstijl.

Je streefgewicht bereikt?!

Na die periode van 4 maanden is het niet langer wenselijk voor het lichaam om op volle toeren een eiwitdieet te volgen. Van meerdere volgers van dit blog hebben wij vernomen dat Vitadis hier uitstekende begeleiding in geeft zodat je het maximale resultaat kunt halen en op de juiste momenten je lichaam geeft wat het nodig heeft.

Uit studies is gebleken dat 80 tot 95% na het volgen van een dieet hun verloren gewicht vroeger of later er weer ziet aankomen. Ruim 60% daarvan komt zelfs extra gewicht aan.

vitadis-review-sterren

'Het snelste en beste eiwitdieet van dit jaar’

Alhoewel een eiwitdieet een ontzettend efficiënte manier is om de overtollige kilo's af te vallen en je droomgewicht te bereiken is het belangrijk om dat niet al te extreem op te pakken. Diëten zoals onder andere het Atkins Dieet zijn al door veel gezondheidsexperts bekritiseerd vanwege hun extreme karakter.

Uiteindelijk heeft je lichaam natuurlijk behoefte aan gezonde balans en de grenzen opzoeken (of overschrijden) om de overtollige kilo’s kwijt te raken is uiteindelijk vaak veel schadelijker of niet goed voor je. Een gezond en gebalanceerd eiwitdieet dat je op gezonde wijze een slanker figuur bezorgt is al heel vaak lastig gebleken, zo niet onmogelijk.

gezonde-snacks-en-eiwitdieet

Gelukkig heeft de Vitadis Health Group het Slanker Leven Plan ver door-ontwikkeld en met groots succes op de markt gebracht, waarbij serieus gewichtsverlies gecombineerd wordt met een gezonde aanpak, een hoger energie niveau en gerealiseerde aantoonbare lange termijn doelen.

Na uitvoerig onderzoek, meningen van autoriteiten op afslank gebied, gezondheidsexperts en het lezen van talloze enthousiaste reacties van deelnemers van het Slanker Leven Plan, konden wij niet anders dan het Vitadis Slanker Leven Plan als nummer 1 eiwitdieet van dit moment te bestempelen.

Waarom wij voor Vitadis hebben gekozen en zij zo razend populair zijn ontdek je hieronder.

Dankzij het Slanker Leven Plan van de Vitadis Health Group is het nooit meer nodig om ongezonde afslankpillen te slikken, 4 of 5 keer per week je eigen helemaal leeg te sporten of een honger gevoel te hebben. Door uitgebreid onderzoek en markt brede praktijkervaring er is een afslankoplossing beschikbaar gekomen dat je helpt met snel afvallen en op gezonde wijze door gevarieerd en lekker te eten met extra aandacht op gebalanceerd eiwitrijkvoedsel. De expansie en vraag naar het Vitadis Slanker Leven Plan is de afgelopen maanden dan ook explosief toegenomen. Met 19.000 Nederlanders die nu met Vitadis hun droomgewicht hebben bereikt, en daarop blijven, zonder hongergevoel kun je gerust zeggen dat het Slanker Leven Plan van Vitadis een absolute autoriteit geworden is.

"Welke resultaten behaal je (snel) met Vitadis?"

Vitadis is degelijk bedrijf met een lange staat van dienst en zal je geen illusies verkopen. De verschrikkelijke headers van “10 tot 15 kilo in 3 dagen" zal je bij Vitadis nooit aantreffen.

Ondanks dat, hebben wij niet voor niets gekozen voor de titel "3 tot 6 kilo" vet per week verbranden. Uit de reacties van klanten van Vitadis die het Slanker Leven Plan heb geprobeerd blijkt dat je in de beginfase gemiddeld genomen tussen de 3 en 6 kilo af zal vallen.

Uit cijfers blijkt

Dat er door Vitadis inmiddels al 19.000 Nederlanders afgevallen met dit topklasse eiwitdieet, het Slanker Leven Plan en blijvend overgewicht kwijt zijn. De beoordelingen op onafhankelijk beoordelingsplatform Kiyoh spreken voor zich, met een totale score van 8.4 scoort Vitadis het beter dan het overgrote deel van de concurrentie.

Buiten onze eigen ervaringen om, blijkt op basis van de beoordelingen van Kiyoh dat Vitadis haar belofte waar maakt. Dat geeft vertrouwen!

trap-tegen-burger-eiwitdieet

Ontdek direct wat het Vitadis Eiwitdieet voor jouw gewicht kan betekenen!

Ben jij benieuwd wat het BESTE EIWITDIEET van dit jaar voor jouw gewicht kan betekenen? Wil jij net zoals 19.000 Nederlanders je droomgewicht bereiken met een gemiddeld gewichtsverlies van 3 tot 6 kilo per week? Wil je maximaal afslank resultaat realiseren, dat op termijn vast kunnen houden en voor absolute zekerheid op gezondheidsgebied kiezen (door extreme en risicovolle diëten en afslankmethodes te vermijden)?

Profiteer dan nu van de zeer tijdelijke & speciale actie (verloopt helaas zeer binnenkort) die Vitadis voor onze lezers beschikbaar heeft gemaakt door op de onderstaande knop of hier te klikken.

48 gedachten over “Snel Afvallen met een Eiwitdieet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.