Eiwitdieet | Snel afvallen met het beste eiwitdieet?

Vitadis eiwitdieet | Slanker Leven Plan Ervaringen

vitadis-eiwitdieet-pakket

 

Er zijn zoveel diëten op de markt met verschillende methodes dat het moeilijk is om te kiezen voor het juiste dieet. Misschien is een dieet volgen helemaal niet de juiste oplossing voor snel afvallen. Wat is beter? Een dieet waar je bepaalde voedingsmiddelen uit het menu schrapt of juist bepaalde producten toevoegt? Kun je met een eiwitdieet snel afvallen en die laag buikvet verbranden? In deze review nemen we het Vitadis Slanker Leven Plan onder de loep en bekijken we of dit een dieet is waar je gezond mee kunt afvallen en belangrijker nog; blijvend gewicht mee kunt verliezen.

Wat voor een soort dieet is het Vitadis Slanker Leven Plan?

Dit is een dieet dat rijk is aan proteïnen, je kunt het daarmee een eiwitdieet noemen. Koolhydraten worden voor een groot deel vervangen door eiwitten. Er zijn tegenwoordig veel eiwit diëten, wat maakt het Vitadis Slanker Leven Plan anders? Laten we eerst eens kijken wat een eiwitdieet eigenlijk is en waarom dit een goede manier is als je snel wilt afvallen.

Koolhydraten

Een ander woord voor koolhydraten zijn suikers. Er wordt vaak een verdeling gemaakt tussen “goede” suikers en “slechte” suikers. Geraffineerde suikers zoals kristalsuiker wordt gemaakt van suikerbieten. Dat is een natuurlijk product. Alleen wordt de suiker ontdaan van alle voedingsstoffen. In een appel zitten ook veel koolhydraten, maar je krijgt daarmee ook vezels, vitamines en andere bouwstoffen binnen.

Bij het Vitadis Slanker Leven Plan wordt onderscheid gemaakt tussen enkelvoudige en complexe koolhydraten. Enkelvoudige koolhydraten zoals die in koekjes en ander snoepgoed voorkomen verbranden snel en worden opgeslagen in de vetcellen als je deze niet verbrandt. Complexe suikers zoals die in volkoren producten zitten breken langzamer af, en deze producten bevatten daarnaast ook veel meer andere bouwstoffen zoals mineralen en vetten.

Bij het Vitadis Slanker Leven Plan worden koolhydraten per definitie verbannen, er wordt wel aangegeven dat koolhydraatrijke voeding snel afvallen moeilijker maakt. Met een eiwitdieet val je sneller af, daarom zul je veel koolhydraten vervangen met eiwitten en andere producten tijdens het Vitadis Slanker Leven Plan.

Proteïnen

Een ander woord voor proteïnen zijn eiwitten. In een eiwitdieet zoals het Vitadis Slanker Leven Plan eet je meer eiwitten en minder koolhydraten. Dat is de sleutel naar snel afvallen. Eiwitten zijn opgebouwd uit zeer complexe moleculaire structuren. Daardoor duurt het langer om te verbranden in de maag. Eiwitten geven de energie langzamer af waardoor ze veel efficiënter verbrand worden. Bij een eiwitdieet heb je ook veel minder last van honger. Daarmee onderscheidt het Vitadis Slanker Leven Plan zich van veel andere diëten. Je hebt niet dat vervelende hongergevoel zoals je bij strenge diëten vaak zult ondervinden. Daarnaast zorgen proteïnen voor sneller spierherstel en spieropbouw.

chocolade-eiwitdeeit

Honger is geen goed signaal

Als je een dieet volgt en je wilt snel afvallen probeer je waarschijnlijk zo min mogelijk te eten. Je vast tot de honger zo ondraaglijk wordt dat je moet eten, en dan eet je meteen heel veel en heel snel. Zo ga je van geen calorieën naar plotseling heel veel calorieën. Jouw lichaam weet daar geen raad mee. Op het moment dat je gaat eten worden de koolhydraten opgeslagen in de vetcellen en niet verbrandt. Dat is een reserve omdat het lichaam zich beschermd tegen een nieuwe ronde van honger. Zo kun je met heel weinig calorieën tot je nemen toch niet afvallen. Elke calorie wordt opgeslagen in het buikvet, je kunt dit niet verbranden door te stoppen met eten. Honger is net als pijn een signaal dat er iets niet in orde is met jouw lichaam.

 

 

 

Geen honger met het Vitadis Slanker Leven Plan

Dat is de grote verrassing; met het Vitadis Slanker Leven Plan zul je geen last hebben van honger. Dit systeem werkt namelijk op basis van een groot aantal gezonde snacks die je de hele dag door mag eten. Zo wordt jouw lichaam steeds voorzien van de juiste verhouding aan voedingsstoffen en calorieën. Je hebt geen honger en jouw lichaam zal niet in de noodtoestand schieten.

 

De eerste paar dagen van elk dieet gaan gepaard met honger, maar niet het Vitadis Slanker Leven Plan. Vanaf de eerste dag gaat het heel eenvoudig dankzij de hoeveelheid eiwitrijke snacks die je mag eten.

Bewerkte producten

Er is veel discussie over bewerkte en onbewerkte producten. Er zijn teveel bewerkte producten in de winkel en dat maakt ons dikker. We moeten terug naar onbewerkte producten. Is dat echt waar en hoe past het Vitadis Slanker Leven Plan in deze theorie?

Producten in het Vitadis Slanker Leven Plan zijn bewerkte producten. Brownies, energierepen, soepen, allemaal bewerkte producten die je in de doos zult tegenkomen. Houdt dat in dat de producten van het Vitadis Slanker Leven Plan ongezond zijn? Dat ligt niet zo eenvoudig.

Waarom bewerkte producten niet goed zijn

Ín bewerkte producten worden vaak goedkope ingrediënten gebruikt. Dit zijn tevens smaakmakers die elk product lekker maken. Denk hierbij aan suiker en zout. Twee producten die voeding lekker maken, maar ook ongezond. Daarnaast verlies je bij bewerkte producten ook het besef van “normale” voeding. Een tros tomaten geeft een heel ander beeld dan een blik tomatensoep. Als je verse soep maakt zie je de groente in de soep verdwijnen, je voegt een beetje zout toe en je weet precies wat er in de pan zit. Met een blik soep weet je niet hoeveel tomaten er inzitten en van welke kwaliteit, hoeveel zout, om nog maar niet te spreken van al die conserveringsmiddelen.

Waarom bewerkte producten wel goed zijn

Bij het Vitadis Slanker Leven Plan zijn de producten niet gemaakt om voor de laagste prijs de grootste verpakking te leveren. Het is een eiwitdieet en alle producten zijn zodanig samengesteld dat ze alle voedingsstoffen in de juiste verhouding bevatten. Dus ook vitamines, mineralen en zelfs koolhydraten. Maar dan in de optimale verhouding, en dat soort bewerkte producten kunnen je helpen met snel afvallen en gezond worden.

Meer dan snacks in het Vitadis Slanker Leven Plan

Bij de bestelling van het eerste pakket krijg je meer dan alleen een doos vol snacks. Wat zit er in het Vitadis Slanker Leven Plan Fase 1 Startpakket?

 • Toegang tot jouw persoonlijke online account
 • Een E-book over slanker leven
 • Een recepten App en een recepten boek
 • Een meetlint om het afvalproces te meten
 • E-coaching en coaching per mail
 • 40 eiwitrijke eetmomenten

Je krijgt dus een compleet pakket met informatie en studiemateriaal naast de eiwitrijke producten. Dat is belangrijk, met al deze informatie ga je ook veel bewuster om met jouw eetgedrag. Je weet ook welke producten je moet vermijden om snel af te vallen. Het receptenboek is ideaal om heerlijke en gezonde gerechten te bereiden.

eiwitdieet-snel-afvallen

Snel afvallen met motivatie

Jezelf motiveren om je buikvet te verliezen is niet eenvoudig. De E-coaching en mails die in het pakket zitten helpen je de motivatie te vinden en te houden. Je krijgt steeds weer opbouwende berichten die je motiveren door te gaan. Je staat niet alleen in de strijd tegen de kilo's. Deze coaching maakt het Vitadis Slanker Leven Plan een compleet ander soort dieet dan de rest. Je wordt virtueel aan de hand meegenomen door het het afvalproces. Via de online portal kun je de voortgang bijhouden. De tips zijn daarbij van grote waarde, je doet steeds nieuwe inspiratie op waarmee je weer verder kunt bouwen aan jouw gezondheid.

De eetmomenten

Wat kom je zoal tegen in de eerste doos van het Vitadis Slanker Leven Plan?

 • Shakes
 • Energierepen
 • Brownies
 • Soepen
 • Noten
 • Dranken

Dat klinkt allemaal lekker toch? Je hoeft niet de hele dag vieze shakes te drinken, deze snacks zien er heerlijk uit en smaken al net zo lekker! De waarde van vaste voeding bij snel afvallen wordt vaak onderschat. Je kunt een eiwitdieet volgen met proteïne shakes maar dan heb je niet het gevoel dat je echt kunt eten. Even bijten op een handvol noten, kauwen op een lekkere reep en genieten van een brownie of zelfs een pannenkoek, dat is pas écht eten! En dat is allemaal mogelijk met het Vitadis Slanker Leven Plan. Omdat het een eiwitdieet is heb je ook geen honger tot het volgende eetmoment.

trap-tegen-burger-gezonde-recepten

 

 

 

Receptenboek

Je krijgt ook honderden recepten in het Vitadis Slanker Leven Plan met heerlijke gerechten waar je echt van zult genieten. Ook mensen die niet willen afvallen zullen deze recepten graag eens proeven! Met deze recepten behoud je ook de band met natuurlijke voeding en verantwoorde ingrediënten. Dat maakt de overstap naar het Vitadis Slanker Leven Plan ook zo eenvoudig. Je hebt niet echt het gevoel dat je bezig bent met een eiwitdieet, je kunt heerlijk blijven koken en eten. Het boek biedt veel lekkere recepten met uiteenlopende smaakbelevingen. Ook voor de lastige eters zijn er veel heerlijke maaltijden te vinden.

Vitadis Slanker Leven Plan en beweging

In basis is het Vitadis Slanker Leven Plan een eiwitdieet en geen bewegingsprogramma. Omdat gezonde voeding en verantwoord bewegen samengaan krijg je ook tips om te bewegen. Door te sporten zul je meer buikvet verbranden en wordt snel afvallen nog eenvoudiger. De proteïnen in het Vitadis Slanker Leven Plan helpen jouw spieren sneller te herstellen en sterker te maken. Hoe meer je sport hoe meer energie je zult krijgen. Ook heb je geen honger tijdens het trainen, je mag namelijk die heerlijk eiwitrijke snacks eten.

Vet verbranden of meer energie?

Er zijn verschillende vormen van trainen. Je kunt cardio training uitvoeren, dan wordt jouw uithoudingsvermogen groter. Je kunt ook spiertraining doen, dan krijg je meer spiermassa. Als derde kun je ook specifiek trainen op vetverbranding. Een lichtere training leidt tot een hogere vetverbranding. Jezelf helemaal in het zweet werken is dus niet de beste manier om snel af te vallen, lichte tot middelmatige intensiteit is de beste manier om je gewicht omlaag te brengen.

Mogelijkheden bij het Vitadis Slanker Leven Plan

De productlijn van Vitadis is flink uitgebreid met diverse producten om af te vallen en je gewicht op peil te houden. Dit zijn een aantal producten binnen het Vitadis Slanker Leven Plan:

·      Vitadis Slowjuice Detoxbox

Detoxen is het lichaam zuiveren van slechte stoffen. In een detox dieet eet je geen vaste voeding meer maar schakelt voor een korte periode over op vloeistoffen. Met de Vitadis Slowjuice Detoxbox gaat dat heel eenvoudig. In deze producten zitten alle noodzakelijke vitamines en mineralen. Onder de ingrediënten bevinden zich veel superfoods die jouw lichaam meer energie zullen geven en jouw zelfherstellend vermogen zullen verhogen.

·      Proteïnebrood bruin

Als je dankzij het Vitadis Slanker Leven Plan op gewicht bent wil je die slanke lijn behouden. Dit brood past uitstekend in een eiwitdieet omdat er veel proteïnen inzitten en heel weinig koolhydraten. Dat is bij normaal brood niet het geval. Je kunt ook crackers bestellen en eiwitrijk wit brood.

·      Eiwitrijke koffie

Hoe past koffie in een eiwitdieet? Normale koffie vult niet, dat is water met een smaakje. De Vitadis Slanker Leven Plan koffie bevat ook eiwitten waardoor je een verzadigd gevoel zult krijgen van een heerlijk kopje koffie! Als je niet van koffie houdt kun je ook kiezen voor warme chocolademelk. Voor een momentje heerlijk verantwoord genieten!

Er zijn ook glutenvrije producten zoals een heerlijke champignonsoep. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het Vitadis Slanker Leven Plan een saai eiwitdieet is, zoveel variatie kom je niet vaak tegen!

Voedingscentrum en het Vitadis Slanker Leven Plan

Volgens de nieuwe richtlijnen van het voedingscentrum behoort 40% tot 70% van de voeding die je eet uit koolhydraten te bestaan. Koolhydraten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam maar als je af wilt vallen zal dat percentage lager moeten liggen. Het Vitadis Slanker Leven Plan is ingedeeld in drie fasen. In de fase van snel afvallen zul je aanzienlijk minder koolhydraten tot je nemen. Later kun je meer koolhydraten eten en toch op gewicht blijven. Dat neemt niet weg dat het Vitadis Slanker Leven Plan een eiwitdieet is met een focus op proteïnen en daarnaast ook verse groente en fruit. Het advies van 70% koolhydraten lijkt ook heel erg hoog te zijn en het is niet geheel duidelijk waar dit op is gebaseerd.

Het voedingscentrum bestaat al een lange tijd en koolhydraten zijn altijd het belangrijkste deel geweest van de schijf van vijf en andere systemen die ze hebben bedacht. Obesitas is in die periode ook enorm toegenomen. Nieuwe medische ontwikkelingen wijzen op een direct verband tussen koolhydraat rijke voeding en aankomen, en eiwitrijke voeding bij afvallen. Loopt het voedingscentrum achter op de medische wetenschap?

gezonde-snacks-en-eiwitdieet

Gezond eten is gezond leven

Uiteindelijk is Vitadis Slanker Leven Plan een manier om een gezonde manier van eten te bewerkstelligen. Je zult bewuster met jouw voeding omgaan als je begint met het Vitadis Slanker Leven Plan zonder honger te lijden. De documentatie is duidelijk, in begrijpelijke taal geschreven en je wordt je snel meer bewust van jouw lichaam en je gezondheid. Jouw lichaam geeft signalen als er iets niet klopt, overgewicht is één van die signalen. Met Vitadis Slanker Leven Plan fase 1 kun je snel afvallen, met fase 2 komt jouw lichaam in balans en tijdens fase 3 kun je zonder problemen op gewicht blijven en energiek door het leven gaat.

Conclusie Vitadis Slanker Leven Plan

Er zijn veel diëten op de markt, het Vitadis Slanker Leven Plan is een dieet waarbij je geen honger hoeft te leiden en nog steeds mag genieten van het leven. En dat is een heel belangrijk voordeel van dit eiwitdieet; niet alleen wordt je gezonder, jouw levenslust wordt ook verhoogd en je hebt het gevoel dat je deel uitmaakt van een gemeenschap van gelijkgezinden. Je hoeft geen honger te lijden en er is veel variatie in de producten waardoor het nooit saai wordt. Je eet best veel op een dag, en goed verspreid door de dag heen zodat je maag niet zal rommelen. Niet alleen kun je snel afvallen, je kunt daarna ook op gewicht blijven en genieten van de vele recepten die passen binnen een verantwoord eiwitdieet. Het Vitadis Slanker Leven Plan is een uitstekende manier om gewicht te verliezen, en dat gewicht er af te houden.

Voordelen van het Vitadis Slanker Leven Plan

Diëten zonder hongergevoel

Veel variatie in producten en snacks

Goede begeleiding dankzij E-coaching en App

Meerdere fases voor snel afvallen en gewichtscontrole

Eenvoudig starten met complete starter pakketten

Ook losse producten verkrijgbaar via de website

WIL JIJ OOK EEN SLANKER EN GEZONDER LICHAAM? CLAIM DAN NU JE SLANKER LEVEN PLAN TEGEN 60% KORTING!

Eén gedachte over “Eiwitdieet | Snel afvallen met het beste eiwitdieet?

Reacties zijn gesloten.