DIEET AFSLANK RECEPTENBOEK

snel en gezond afvallen

Gezond en snel afvallen zonder echt dieet?

Het 7 x 7 Afslank Receptenboek

Heb jij dagenlang of misschien wel weken lang geleefd op soep, sapjes, crackers met kip en kaas, salades of shakes om af te vallen? Een heel bekend fenomeen bij nagenoeg ieder dieet; jezelf uithongeren om eindelijk vat kilo’s kwijt te raken in die lastige probleemzones. Grote kans dat het je niet is gelukt, of slechts gedeeltelijk is gelukt omdat het gewicht er alweer dubbel en dwars aan zit. Geloof jij niet dat het mogelijk is om gewicht te verliezen én lekker, gezond en genoeg te eten? Dan wordt het  echt tijd om kennis te maken met het 7 x 7 Afslank Receptenboek. Snel afvallen dieet, Succes gegarandeerd!

De makkelijkste en snelste manier om een slank lichaam te krijgen

Denk je eens in. Je stapt iedere dag de keuken in om een heerlijke maaltijd voor jezelf te bereiden. Je hoeft geen maaltijden te vervangen met onsmakelijke shakes met klontjes waar je misselijk van wordt en je hoeft ook geen maaltijden te vervangen door slechts een kopje thee of koffie. Nee, je stapt de keuken in met je 7 x 7 Afslank Receptenboek, je maakt de lekkerste maaltijden in een handomdraai voor jezelf klaar én je valt af! Een makkelijkere, snellere en vooral ook smakelijkere manier om een slank lichaam te krijgen is er gewoonweg niet. Daarnaast hoef je niet apart te koken als je een gezin hebt. Iedereen kan genieten van deze smakelijke en gezonde recepten.

Blijf goed eten

Artsen weten er alles van; om af te slanken is het nodig om goed te eten. Waarom blijven we toch steeds geloven in diëten die ons bijna laten verhongeren? Het zijn vaak de zogenaamde ervaringen van anderen die ons laten geloven dat de diëten werken, maar waar we niet over nadenken is het feit dat deze ervaringen geschreven zijn door de verkoper en niet door de mensen die daadwerkelijk gewicht zijn verloren. Het is gewoonweg niet te controleren en de ervaringen zijn zo enthousiast dat je het wel móet proberen. Als je aan arts vraagt hoe je af kan slanken, dan zal deze je altijd vertellen dat je moet blijven eten. Een gezond en evenwichtig voedingsschema, en daar draait het 7 x 7 Afslank Receptenboek om.

 

Snel afvallen

Waarom falen diëten zo vaak?

We kennen honderden diëten en velen van ons met de nodige extra kilootjes hebben het grootste deel van de diëten al geprobeerd. Helaas is het ook zo dat de meeste diëten gewoon niet goed vol te houden zijn. Hier zijn meerdere redenen voor:

 • Het dieet zorgt voor een voortdurend hongergevoel
 • Het dieet heeft na twee weken nog steeds geen resultaat opgeleverd
 • Het dieet laat je geen vast voedsel eten
 • Het dieet is eenvoudigweg té streng
 • Het dieet legt de focus teveel op het afslanken alleen en let niet op de gezondheid

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom we ons niet aan een dieet kunnen houden. De totale lijst redenen is nog veel langer. In de basis komt het er allemaal op neer dat er geen regelmatig voedingsschema kan worden aangehouden waarbij we geen last krijgen van een rommelende maag. Een hongergevoel laat je altijd falen, hoe sterk je daar ook tegen vecht. Ook diëten die na twee weken geen enkel resultaat hebben opgeleverd worden al snel aan de kant gegooid.

Waarom faalt het afvallen met het 7 x 7 Afslank Receptenboek niet?

We hebben je de vijf belangrijkste redenen gegeven voor het falen van diëten die velen van ons al geprobeerd hebben, maar dit zegt natuurlijk helemaal niets over waarom het 7 x 7 Afslank Receptenboek nu wel werkt. Ook hiervoor kunnen wij je vijf belangrijke redenen noemen:

 

 • Je mag zes maal per dag eten, waardoor je geen hongergevoel krijgt
 • Alle maaltijden zijn opgebouwd uit onbewerkte, pure producten
 • Er wordt blijvend gewichtsverlies gerealiseerd vanuit een basis voor de lange termijn
 • Het dieet combineert het afvallen met een gezondheidsverbetering
 • De maaltijden zijn volledig kolhydraatarm

Om het makkelijk te zeggen; het 7 x 7 Afslank Receptenboek laat je zeer regelmatig koolhydraatarm, puur en gezond eten om af te vallen. Je lichaam raakt aan dit schema gewend, waardoor je het ook op de lange termijn gemakkelijk vol kan houden. Hierdoor meet je jezelf een nieuwe levensstijl aan op het gebied van voeding, waardoor je ook niet weer zal aankomen in de toekomst, maar gewicht zal blijven verliezen.

Een uur sporten bij de meeste diëten

Een dieet komt nooit alleen. Hiermee willen we zeggen dat er maar weinig diëten zijn die je niet ook extra regels opleggen. Denk aan het drinken van twee volle glazen water voorafgaande aan iedere maaltijd, maar vooral ook aan het sportuurtje per dag. Veel diëten vertellen je dat je een uur moet sporten, of 45 minuten, terwijl andere diëten het houden op ‘voldoende beweging’. Hier gaan we vaak de mist in, vooral omdat we onszelf geen tijd gunnen om een uur te reserveren voor het sporten. Daarnaast is het niet gemakkelijk om ineens elke dag een uur te gaan sporten als je dit niet gewend bent. Vervolgens laten we het sporten al snel achterwege, waardoor het dieet niet werkt. Hieruit blijkt dan ook dat het afslanken niet in het voedingsschema van het dieet zit, maar in de toename van beweging.

Sporten bij het 7 x 7 Afslank Receptenboek

Beweging is gewoon belangrijk. Daar hoeft niemand aan te twijfelen. Het 7 x 7 Afslank Receptenboek vertelt je dan ook dat je moet bewegen, maar het is niet nodig om een uur in de agenda te reserveren om naar de sportschool te gaan. Sterker nog, dit wordt afgeraden. Het 7 x 7 Afslank Receptenboek houdt vast aan het idee dat je beter korte en intensieve sportmomentjes kan hebben dan lange en matig intensieve trainingen. Als je op tien verschillende momenten van de dag twee keer de trap op en af rent, dan ben je hier over de dag gezien zeker geen uur mee bezig, maar je bereikt wel meer dan wanneer je een uur achter elkaar zou sporten.

Hoeveel gewicht kan je verliezen?

Hoe werkt dat dan?

Als je je intens inspant, bijvoorbeeld door de trap op en af te rennen, dan gaat je hartslag snel omhoog. Een versnelde hartslag is nodig om vet / calorieën te verbranden. Als je een uur lang achter elkaar sport op matig niveau, bijvoorbeeld een uurtje fietsen, dan gaat je hartslag langzaam iets omhoog en blijft hier stabiel. Na het sporten is je hartslag ook alweer snel op normaal niveau, waardoor je niet meer extra verbrandt. Met korte en intense bewegingsmomenten zorg je ervoor dat je hartslag ineens sterk verhoogt en het kost meer tijd om weer op een normaal niveau terug te zijn. Hierdoor blijf je in het eerste kwartier na een minuutje traprennen nog extra verbranden. Als je dit dus 10 keer per dag doet, dan zorg je voor 10 x 15 minuten extra verbranding. Heel effectief en je hoeft er eigenlijk ook geen tijd voor te reserveren.

 

Slanker én gezonder met het 7 x 7 Afslank Receptenboek

Verreweg de meeste diëten draaien om snel afslanken. Hier zitten meerdere nadelen aan. Op de eerste plaats zijn dit de diëten waarbij je snel afvalt, maar na het dieet ook wel weer heel snel aankomt, en daarnaast is het voedingsschema gewoonweg niet gezond. Met het 7 x 7 Afslank Receptenboek val je geleidelijk af en zorg je er ook voor dat het gewicht eraf blijft. Het dieet is gezond en het is zelfs zo dat de gezondheid verbetert door het volgen van het dieet. Zo zorg je ervoor dat je lichaam fitter, energieker en krachtiger wordt. De vloedsuikerspiegel stabiliseert zich, de bloeddruk wordt verlaagd naar een gezond niveau en je kan aanzienlijk beter slapen, waardoor je je rustiger en meer uitgerust voelt. Dit zorgt er ook weer voor dat je minder vatbaar bent voor stress.

Dagelijkse Maximalen

Het 7 x 7 Afslank Receptenboek biedt voor iedereen dezelfde maaltijden, waarbij wordt gedacht aan de dagelijkse behoeften en de dagelijkse maximalen. Juist hierdoor is het zo dat de ene persoon sneller en meer gewicht zal verliezen dan de andere persoon. Gemiddeld kan je 2 kilo per week verliezen, maar als je matig tot veel overgewicht hebt, dan zal je zeker in de eerste weken veel meer verliezen dan dat. Iedereen zal gewicht verliezen met het 7 x 7 Afslank Receptenboek, maar er is geen exacte lijn te leggen waar alle personen zich aan kunnen vasthouden. Dit laat ook zien hoe eerlijk het 7 x 7 Afslank Receptenboek is. Het geeft geen garanties voor iedereen, terwijl de garanties slechts voor een bepaalde groep personen opgaat. De enige garantie die je hebt is dat je gewicht gaat verliezen, en het is onder meer afhankelijk van je BMI hoeveel gewicht dit uiteindelijk zal zijn.

 

De ervaringen met het 7 x 7 Afslank Receptenboek

Al veel mensen hebben kennis gemaakt met het 7 x 7 Afslank Receptenboek. Wij vinden het belangrijk om jou een eerlijk beeld te geven over dit concept. Daarom willen we je niet alleen onze mening geven over het 7 x 7 Afslank Receptenboek, maar ook die van anderen die het hebben geprobeerd. Iedereen is vrij om de ervaring met anderen te delen, zodat mensen die twijfelen over het 7 x 7 Afslank Receptenboek zich kunnen vasthouden aan eerlijke recensies van mensen die eerder in hun schoenen stonden. Hieronder lees je 7 open en eerlijke ervaringen met het dieet:

Hoeveel gewicht kan je verliezen?

“Ik ben iemand die van lekker eten houdt. Dit was dan ook precies de reden dat ik me niet kon houden aan dieten. Ik wilde wel afvallen, maar ik voelde er niks voor om maaltijden te laten staan. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met het 7 x 7 Afslank Receptenboek en ben ik zonder moeite 9 kilo afgevallen in een maand tijd. Ik had totaal niet het idee dat ik beperkt werd in mijn gewoonte om lekker te eten, en dat heeft mij erg geholpen.”

 

“Ik durfde het 7 x 7 boek eerst niet aan. Ik was ervan overtuigd dat dit het zoveelste dieet zou zijn waar ik geld aan uit zou geven om er niets dan frustratie voor terug te krijgen. Een goede vriendin van mij besloot het wel te proberen en zij was na drie weken al 7 kilo kwijt. Dit was voor mij reden om het toch ook te proberen. Ik ben nu 17 dagen bezig en ben al 4,5 kilo kwijt!”

 

“Ik kan er niet veel over zeggen, maar ik kan het wel iedereen aanraden. Het is gemakkelijk op te pakken en ook makkelijk vol te houden. Ik ben nu zes weken verder en ben al 13 kilo afgevallen. Superblij!”

 

“Het 7 x 7 afslankreceptenboek heeft mij zoveel geholpen. Ik moest een operatie ondergaan, maar woog te zwaar om hiervoor in aanmerking te komen. Ik kreeg die 11 kilo er met geen mogelijkheid af, totdat ik 7 x 7 ging volgen. Ik ben al 17 kilo kwijt en ben ondertussen herstellende van mijn operatie.”

 

“Mijn zus en ik zijn altijd al ‘volslank’ geweest en we leefden dan ook een beetje met het idee dat dat altijd wel zo zou blijven. Als je van kind af aan gewend bent om zwaar te zijn, dan sluit je eigenlijk uit dat dit nog gaat veranderen. We volgen alle diëten samen en hebben zo vaak gefaald. Dankzij het 7 x 7 dieet passen we wel in een kleinere maat. Ik heb twee maten ingeleverd en mijn zus is zelfs van maat 48 naar maat 40 gegaan. Wij zijn heel gelukkig!”

 

“Ik heb in het verleden vaak het idee gehad dat diëten alleen voor bedoeld waren voor mensen die geen energie verbruiken. Je mocht zo weinig eten dat een bouwvakker zoals ik daar gewoon de dag niet mee door kon komen. Met het 7 x 7 boek kon ik eigenlijk meer eten dan ik gewend was, waardoor ik me de hele werkdag lekker fit voelde. Ik voel me echt gezonder, en daarnaast ben ik al 7 kilo afgevallen.”

 

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Jasper heel dankbaar ben voor het samenstellen van het 7 x 7 afslank receptenboek. Eindelijk heb ik een dieet gevonden dat voor mij echt wérkt en dat ook niet direct een vermogen kost. In de afgelopen twee maanden ben ik 19 kilo afgevallen. Ik voel me gelukkiger, zelfverzekerder en ik heb meer energie de hele dag door. Ik ga er zeker mee door!”

Hoeveel gewicht kan je verliezen?

De belangrijkste voordelen voor jou

Het 7 x 7 Afslank Receptenboek biedt veel voordelen, zeker ten opzichte van crash diëten en diëten waarbij je een aanslag op de gezondheid pleegt. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet.

 • Er wordt een krachtige basis gerealiseerd om blijvend af te slanken
 • Het volgen van het dieet is niet duur en voor iedereen goed betaalbaar
 • Je kan het dieet eindeloos volgen, een leven lang als je wilt
 • Een hongergevoel wordt voorkomen door zes eetmomenten per dag
 • Je lichaam raakt aan het dieet gewend, waardoor je een gezondere smaak krijgt
 • Je voelt je energieker, fitter, gezonder en gelukkiger
 • De maaltijden zijn lekker en smaakvol, waardoor je niet het idee hebt dat je iets mist
 • Je maakt de recepten gemakkelijk geschikt voor meerdere personen, zodat het hele gezin gezond kan gaan eten, kan afvallen en zich beter kan gaan voelen.

Dít is het juiste moment!

Nu is het juiste moment om het 7 x 7 Afslank Receptenboek te bestellen en aan de slag te gaan met de heerlijk pure en koolhydraatarme gerechten. Waarom? Omdat je met dit 7 x 7 dieet gegarandeerd gewicht gaat verliezen op een makkelijke, lekkere en comfortabele manier. Waarschijnlijk ben jij echt toe aan een dieet dat wél voor jou doet wat jij wilt dat het doet. Zeker als je al eindeloos veel diëten hebt geprobeerd, en eindeloos gefrustreerd bent geraakt over het mislukken van diëten na zoveel moeite, dan is dít het moment om jezelf voor al die moeite te belonen met een dieet dat je wel het gewichtsverlies én de betere gezondheid oplevert waar jij naar streeft.

Direct beginnen met afvallen?

Gun jezelf een gezond, fit, slank en mooi lichaam. Jij verdient het, net als ieder ander. Je kan het 7 x 7 Afslank Receptenboek gemakkelijk online bestellen tegen de beste prijs die je zal vinden. Je betaalt weinig, en je krijgt er zoveel voor terug! Dit boek zal niet alleen je eetgewoonten gaan veranderen, maar het dieet zal je hele leven gaan veranderen. Wie gezond, fit en slank is, is direct ook gelukkiger. Wie kijkt daar nu niet naar uit? Bestel het 7 x 7 Afslank Receptenboek vandaag nog!